Ting at overveje, før du køber et nyt køkken

Du bør overveje disse nøglepunkter, før du køber et nyt køkken. Du kan forvente at bruge flere tusinde euro på dit første køkken, afhængigt af hvilket design du vælger, apparaterne og andre faktorer. Det er okay at budgettere omkring 10% af dit hjems værdi. Husk dog, at et nyt køkken kan koste dig op til PS50.000. Så pas på ikke at overforbruge.

Du kan planlægge dit nye køkken, uanset om du ønsker at forbedre æstetikken i dit rum, eller om det bare er for at være miljøvenlig. Du oplever måske køkken misundelse og skal overveje at købe en ny. Du behøver ikke et stort budget for at købe et nyt køkken på afbetaling.

Valget af den rigtige type og stil af køkkenskabe er kritisk. Mens designet af dine nye køkkenskabe helt sikkert vil fange din opmærksomhed, er det mere end hud dybt. Uden tvivl vil du blive tiltrukket af køkkenets apparater, bordplader, vask og vandhaner, så snart du ser det. Du bør inspicere slagtekroppene omhyggeligt, mens du er i det. Undersøg tykkelsen og densiteten af slagtekroppene og inspicér hængslerne, skufferne og hængslerne.

Hvis du sælger din ejendom, er en af grundene til at opgradere dit køkken at gøre det mere tiltalende. Smukke køkkener kan gøre et hjem mere ønskeligt for potentielle købere. Landsdækkende rapporter om, at værdien af en køkkenombygning kan øge dit hjems værdi med mellem fem og femten procent. Men hvis du ikke planlægger at sælge dit hus eller ikke flytter ud snart, kan det være billigere at foretage forbedringerne selv. Du bliver gladere, end hvis du hyrede en entreprenør.

Mens apparater og materialer er de dyreste, vil ekstra omkostninger såsom håndværkere og tilknyttede gebyrer påvirke de endelige omkostninger. Bed din leverandør om at detaljere alle omkostninger. Gør det selv køkkener? Spørg om leveringsgebyrer, gebyrer for vanskelig adgang og omkostningerne ved genmaling. Du kommer til at bruge penge på dit nye køkken i mange år, så sørg for at lave din research.

Du kan lave en liste over alle de ting, du ikke elsker ved dit nuværende køkken for at hjælpe dig med at vælge det rigtige køkken. Du kan være utilfreds med layoutet af dit nuværende køkken, manglen på bordpladeplads, opholdsområdet eller farven. Du ønsker et køkken, der er funktionelt og passer til din families behov. Et foto af dit eksisterende køkken kan bruges til at hjælpe med at planlægge dit nye køkken.


Comments are closed