Kredit reparation service

En kreditreparationstjeneste kan ansættes til at rydde op i dine kreditrapporter. Kreditreparationsfirmaer gennemgår dine kreditrapporter fra alle tre bureauer og hjælper med at identificere eventuelle fejl. Mange af disse virksomheder tilbyder økonomisk rådgivning og kan anmode om, at du underskriver en begrænset beføjelse til at hjælpe dem. Disse tjenester kan være dyre, så det er vigtigt at vælge et kreditreparationsbureau, der giver en god rapport.

Kreditreparationstjenester involverer typisk kontakt med TransUnion og Equifax. Disse bureauer indsamler oplysninger om dig fra kreditorer samt offentlige registre. De kan også bestride forkerte oplysninger, hvis de ikke er korrekte. Disse rapporter er “menneskeskabte”, så der er mange muligheder. Disse virksomheder er ikke den rigtige pasform for dig, hvis du ikke føler dig godt tilpas med forhandlinger. Dette vil spare tid og penge.

Et kreditreparationsfirma kan hjælpe dig med at løse dine tvister. Selvom disse virksomheder kan hjælpe dig med at løse tvister om dine rapporter, er det bedst at gøre det selv, hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte. Processen fungerer, uanset om du bruger et betalt værktøj eller et gratis. Alt du skal gøre er at gennemgå og rette eventuelle fejl. Dette skal gøres mindst en gang om året for at identificere eventuelle problemer, der muligvis skal løses.

Kreditreparation er en vanskelig forretning. Der er to typer svindel: virksomheder, der lover kreditreparation, men det er ikke sandt. Det er vigtigt at kunne identificere en fidus og beskytte dig selv. Det er muligt at rette fejl og hæve din kredit score, selvom ingen kan slette en negativ kreditpost helt. Kreditreparation kan være den bedste løsning for dig, hvis du er fuldt ud klar over risiciene.

Et kreditreparationsfirma vil undersøge dine kreditrapporter for at finde eventuelle fejl og oprette en tvistbilæggelsesplan med kreditorerne. En vellykket tvist kan forbedre din kredit score. Et kreditreparationsfirma kan også anbefale at åbne nye konti. Vær dog forsigtig, og åbn ikke nye konti, før du har en bedre kredit score. Tilmeld dig ikke nogen kredit, hvis du ikke forstår processen. Kreditreparation kan være forvirrende – du vil måske få hjælp fra et kreditreparationsfirma.

CROA har specifikke retningslinjer for kreditreparationsvirksomheder, der er velrenommerede. Tjek disse retningslinjer, før du ansætter et kreditgendannelsesfirma. Disse virksomheder skal levere en skriftlig kontrakt, der beskriver de tjenester, de vil levere, den anslåede tid, det vil tage at opnå resultaterne, og den samlede pris for reparationen. Kontrakten skal underskrives af forbrugeren inden for tre dage. Forbrugerne kan også trække sig tilbage uden straf. Dit kreditreparationsfirma kan tilbyde en gratis konsultation for at hjælpe dig med at afgøre, om de passer til dine behov.


Comments are closed