Hvordan at gøre din familie og venner dine investorer-minimering af risiciene for personlige lån

De fleste mennesker ikke indser, at over halvdelen af virksomhederne i Amerika er finansieret af penge fra familie og venner. Sandheden er, at alle er afhængige af deres cirkler, når de ikke har andre steder at gå. Nogen med middelmådig kredit kan have en vanskelig tid at få en start-up lån fra en bank, men mor og far vil altid hjælpe, hvis de kan.

Vejning af fordele og ulemper

Der er iboende risici og fordele ved at få et privat lån over en bank lån hos vipbanks:

Risici:

• Ikke at afklare begge parters forventninger. Hvis du ikke har en klar tilbagebetaling plan og holde sig til det, det er meget let at komme bagud eller aldrig sætte penge til side til at betale det faste beløb.

• Relationer kan blive beskadiget, når penge bliver involveret. Din långiver kan igen følelse brugt eller udnyttet, hvis du standard. Og begge parter kan komme til skade, hvis de føler, at pengene bliver værdsat over forholdet.

Fordele:

• Fleksible vilkår-typisk tilbagebetaling ikke starter med det samme, og du kan oprette en betalingsplan, der virker for både dig og din långiver.

• Bedre rentesatser-dette er især tilfældet, hvis dit alternativ er kreditkort finansiering. Og med de fleste nystartede virksomheder, vil bankerne sandsynligvis styre dig i den retning.

Vis dem du mener Business-få hjælp udefra

Låne administrationsselskaber minimerer risiciene i forbindelse med private lån ved at skabe juridiske dokumenter og administrere tilbagebetalinger. Ved at nærme sig dine venner eller familie med en juridisk aftale for dig både at underskrive, kan du hjælpe dæmpe nogle af deres frygt. Siger Asheesh Advani, President og CEO for, “jo mere du gør for at berolige dem, du har en plan, hvis du ikke kan foretage en betaling, jo mere de føler, at du har tænkt dette igennem, og at forholdet vil overleve transaktionen.”

Hvis noget skulle komme op, og du ved, du vil være i stand til at foretage en betaling, kan du gå til dit lån administrator forud for tid. Med tilladelse fra din private långiver, vil de sprede snabblån din mistede betaling over livet af lånet. Eller de vil omstrukturere lånet og sænke dine betalinger. Men de vil hjælpe med at udarbejde et arrangement, hvor du begge føler dig godt tilpas.

En stor fordel ved at have et lån administrator er den sikkerhed, det giver dine investorer, at dit lån vil blive på sporet. Hver måned, den låne servicevirksomhed flytter pengene fra din konto til din långivers konto ved direkte debitering og direkte indbetaling. På denne måde, er der ingen chance for du vil være ude af byen og glemme, eller være forsinket med en betaling. Siger Advani, “det er en fantastisk måde at ikke finde dig selv i et hul.”


Skriv et svar