Maison Belle – en skøn ren oplevelse

Maison Belle

Jeg er en rengøringsfanatiker – seriøst hader beskidte gulve og badeværelse. Men jeg er ikke den, der nyder, at gøre rent!

Med tre meget aktive børn, to katte og et gammelt hus ude midt i skoven, så kræver det knofedt og til tider rigelige mængder af div rengøringsprodukter – både sommer og vinter. Rengøring skal være nemt, hvilket især de skønne produkter fra Maison Belle gjorde.

Flasker, der virker som forstøver er helt klart den foretrukne herhjemme, da jeg kan fjerne de sorte “hænder” på væggen eller læbepomaden fra spejlet, ganske hurtigt og effektivt.

Den effektive pumpe- funktion på langt de fleste af produkterne, gør det nemt at dosere den rette mængde til det beskidte område.

Udover alle de skønne rengøringsmidler, så er der også en produktlinie med flydende vask og med opvaskemiddel.

Den flydende vask vandt desværre ikke ungernes kærlighed – duften brød de sig ikke og den mindste har allergi, så hende prøvede vi det ikke af på.

Men opvaskemidlet var et hit – det er både effektivt, nemt at dosere og velduftende – en helt klar favorit fremover.

Maison Belle er et miljøvenligt produkt og med de skønne nemme doseringsmuligheder på de forskellige produkter, så gør det også, at man kun bruger den rette mængde. Dette gør, at produktet holder længere – altså man doserer for ikke meget. Hvilket giver et meget lille spild – og sparer penge i længden.

Jeg har været rigtig glad for, at have muligheden for, at teste dette brede udvalg fra Maison Belle og vil helt klart fremover købe rengøringsprodukterne med Pumpe- funktionen og de skønne velduftende opvaskemidler.

Anbefalingen herfra er ihvertfald, at de er værd, at prøve!

Christina – byslyngel.dk

Skriv kommentar

*