Maison Belle – en duft af sommer

Normalt går jeg slet ikke op i rengøring – som i overhovedet ikke. Hvis jeg kan få andre til det, så klapper jeg i mine hænder, så manden og jeg herhjemme jokede lidt med, at jeg var en af de heldige, som fik tilsendt de vidunderlige produkter fra Maison Belle. Men jeg måtte hurtigt æde mine ord. Jeg vil ihvertfald kigge efter disse rengøringsmidler fremover.

Da jeg så at mange af produkterne havde den fantastiske ‘pumpe-spray’, opdagede jeg hurtigt, hvor funktionsvenlige produkterne er. Et kæmpe plus i min verden er endvidere, at spray’en ikke er en slatten spray, hvor halvdelen af væsken ender med af rende ned af flasken.

Endda opvaskemidlerne har en pumpe-funktion, så ikke nok med at produkterne er miljøvenlige, så sparer jeg i mit tilfælde meget på mit opvaskemiddel. Win win.image

image

Produkterne dufter himmelsk og de har en smuk emballage, som passer ind i de fleste hjem – endnu en win win. Eneste minus er, at produkterne findes i et noget begrænset sortiment i supermarkederne.

Som sygeplejerske og barslende mor til vores andet barn, går jeg meget op i håndhygiejne, og håndsæben er dejlig at bruge og ikke mindst, så udtørrer den ikke nær så meget ens hænder som andre håndsæber – dette fordi der er tilsat æteriske olier og ikke syntetiske olier. Herhjemme har jeg sat håndsæben sammen med håndcremen. Det ser flot ud og pynter på vores gamle 60’er toilet.image

Skriv kommentar

*