Duften af nyvasket tøj og følelsen efter rengøring …

Maison Belle sætter en ære i grønne rengøringsprodukter, der er miljøvenlige, men effektive og dufter som en fransk sommerdag. Herhjemme har vi glædeligt brugt deres opvaskemiddel i mange år. Det dufter mildt af agurk, og så er der skruet op for pænhedsfaktoren med en fin emballage, som man gerne vil have stående fremme på køkkenbordet. Og så er den bedre og grundigere end mange andre, vi har prøvet!

Et nyt bekendtskab er Maison Belles vaskemiddel, der er smuk udenpå og dufter vanedannende dejligt indeni af jasmin. Jeg har en masse silke- og uldtrøjer, som jeg ihærdigt forsøger at passe på. Vaskemidlet her er perfekt til netop det. Mild og nænsom – uden enzymer, blegemiddel, optisk hvidt eller fosfater! Lige hvad jeg har ledt efter.

Følelsen efter rengøring i hele lejligheden er noget af det bedste, jeg ved. Der dufter af frisk luft og … agurk! Jeg bruger nemlig forår på flaske fra Maison Belle, som er universalrengøring. Jeg bruger den til alt fra spiseborde til køkkenlåger, og den virker smaddergodt. Nem og velduftende!

Når jeg skal gøre rent i dybden, bruger jeg All purpose. Jeg fortynder det koncentrerede rengøringsmiddel med varmt vand i en spand, og det er perfekt til  vindueskarme, køkkenbordet og større flader. Bagefter spreder der sig en blid duft af appelsin, lavendler og nelliker!

Skriv kommentar

*