Lad sommeren række helt ind i efteråret….

Jeg var blandt de heldige af Consumer-labs blogger, der fik tilsendt et pænt sortiment af Maison Belle produkterne, så jeg kunne prøve og dele min mening. Skal jeg være helt ærlig, så er produkterne ikke helt nye for mig – har været så heldig at prøve et par stykker tidligere – se Maison Belle – så jeg ved allerede, at jeg er ret glade for dem, og synes de er mega lækre – de er velduftende, miljøvenlige og så oven i købet i en så fin emballage, at de kan stå fremme, og nærmest pynte. Og så er de også gode for min samvittighed, for de indeholder ikke syntetisk parfumer – kun ægte æteriske olier, og så er de helt uden sulfo og dermed uskadeligt for miljøet.

Så da muligheden bød sig, og jeg fik muligheden for at prøve et helt stort sortiment, sprang jeg selvfølgelig til. Jeg bragte alle de skønne produkter med mig i sommerhuset – åh, de passede så perfekt – duftene og i det hele taget lyste de op på lidt plads.

Nu har sommerhuset så igen fået en omgang rengøring – sådan gennemgribende – og der dufter af appelsin, lavendel og nellike i stuen, grapefrugt og bergamot i køkkenet, med opvasken fulgte også en frisk duft af æbler og timian, og i badet lavendel-mynte. Men det bedste af det hele er nu soveværelset, for der dufter mit nyvaskede sengetøj sødt af kanel og jasmin.

Her er bare så frisk og dejligt – næsten som sommeren er kommet tilbage…..!

Jeg har faktisk kun en negativ ting at sige, og det er at når man først har forelsket sig, så kan det være lidt svært at finde produkterne i de traditionelle supermarkedskæder, og i bedste fald i begrænsede varianter og forskelligt fra butik til butik. Heldigvis har Maison Belle sin egen hjemmeside, hvor man kan læse om de mange forskellige produkter, og samtidig bestille dem – se her.

maisonbelle

Skriv kommentar

*