Ren samvittighed med Maison Belle

Jeg bruger hellere en god blanding eddike, vand og opvaskemiddel end at bruge penge på en – ja, billig – og ja, ret effektiv – og ja, vanvittig miljøskadelig – Power Cleaner Triple Action Kalk & Snavs (og jeg skal komme efter dig).

Med andre ord: Jeg kigger altid efter rengøringsmidler, der belaster miljø og sundhed mindst muligt. I min verden bør rengøringsmidler være:

  • 100% biologisk nedbrydeligeSkærmbillede 2014-08-27 kl. 18.52.14
  • Fri for kunstig dufttilsætning. Duften bør i stedet komme fra rene æteriske olier (koncentrerede planteolier)
  • Så hudvenlige som overhovedet muligt

Derfor er jeg virkelig fan af Maison Belles rengørings- og vaskemidler! Ikke nok med, at produkternes fine labels for længst har talt kærligt til min æstetiske sans, så er min lugtesans og – nok vigtigst af alt – mit krav til produkternes indhold fuldt overbevidst.

Med ordet ”tilfredsstillende” mener jeg, at produkterne ikke er nær så effektive, som de helt hardcore rengøringsmidler – her skal noget mere knofedt til, før genstridige kalkrester giver op. Produkterne spreder en dejlig naturlig duft, som booster samvittigheden længe efter, rengøringen er klaret, og resultatet er tilfredsstillende.

Forskellen har – ifølge min bedste vurdering – den selvfølgelige forklaring: Maison Belle sender lige naturen en kærlig tanke, inden de fylder op for ingredienser, der udsletter selv de mindste eksistenser. Og derfor skal ærmerne lige smøges en ekstra gang op, hvis badeværelset skal have den helt store tur!

Skriv kommentar

*