Maison Belle

maison belleJeg har været så heldig, at få fingrene i nogle lækre rengøringsprodukter – tro det eller lad være! Jeg er faktisk noget forundret, at de ind til nu helt er forbigået min opmærksomhed, for de er virkelig lækre. De er velduftende, miljøvenlige og så oven i købet i en så fin emballage, at de kan stå fremme, og nærmest pynte i køkkenet.

Produkterne indeholder ikke syntetisk parfumer – kun ægte æteriske olier. Men det bedste er måske, at det er helt uden sulfo og dermed uskadeligt for miljøet.

Det er næsten en nydelse at vaske op med en skøn duft af friske æbler og timian i næsen, der til er opvaskemidlet også effektivt og samtidig mild for hænderne. Indtil videre har jeg kun prøvet opvaskemidlet, som jeg varmt kan anbefale. Jeg glæder mig også til at prøve de andre produkter, jeg fik – for eksempel rengøringsmidlet til køkkenet, der dufter af grapefrugt og bergamot.maison belle 1

Maison Belle har sin egen hjemmeside, hvor jeg har fundet et helt sortiment af de flotte produkter, og man kan samtidig bestille dem – se selv her.

Jeg har også fået oplyst, at Maison Belle kan findes i flere supermarkedskæder, men i begrænsede varianter og forskelligt fra butik til butik. SuperBrugsen, flere af de øvrige COOP butikker, samt Netto og Kiwi skulle være nogle af de butikker, hvor du kan være heldig at finde Maison Belle produkterne.

En ting er sikkert – jeg bliver simpelthen nød til at prøve produkterne til at vaske tøj med – forestil dig at krybe under dynen der dufter sødt af kanel og jasmin – wiiiiie.

 

Skriv kommentar

*