Vi elsker madklubber

IMG_3791_madklub

Det mener SuperBrugsen i alle tilfælde, og har derfor etableret Madklub.dk.

I 2013 lavede Coop en analyse, der viste at 10,9 % af os danskere er med i en form for madfællesskab udover de sædvanlige med venner og familien. 8,3 % af os vil gerne deltage mere i et madfællesskab i løbet af det næste år. Men, det at få aftalerne i stand er den største barriere til at komme med i sådanne madfællesskaber.

Og så fik man ideen til Madklub.dk.

Med Madklub.dk skal det nemlig blive nemmere at koordinere aftaler med dine madklubber. Du kan danne madklubber ved at invitere dine venner pr. mail og via Facebook, mens du også igennem Madklub.dk kan danne nye bekendtskaber at oprette madklubber med. Samtidigt byder Madklub.dk også på madinspiration fra TV-kokken, Carsten Kyster, og madbloggerne, Valdemarsro og Grydeskeen.

Der er mange muligheder – alt sammen med formålet at gøre det nemmere for dig at mødes i dine madfællesskaber. For er der noget hyggeligere?

Er du ikke allerede oprettet som bruger – så kom i gang her – www.madklub.dk!

 

Skriv kommentar

*