Lækre fuldkornsprodukter fra Madame Butterfly

foto2En lækker pakke ankom til Consumer-lab fra Madame Butterfly til test og anmeldelse, og jeg var så heldig at få lov at teste fuldkorns knækbrødet Organic Crisp Bread wholegrain, og spelt-riskagerne Organic Galettes spelt – riskager uden ris.

Madame Butterfly er udelukkende økologiske produkter med maksimalt indhold af fuldkorn og minimalt sukker – og det er jo særdeles attraktivt!!

Udklip3Organic Crisp Bread wholegrain – et knækbrød med 60 gram fuldkorn pr. 100 g, som ud over en lækker indpakning, smager helt fantastisk. Det har en let krydret smag og ser meget indbydende ud med et let cayennefarvet skær. Knækbrødet er pakket i små lækre pakker med 5 i hver, og er perfekte til at tage med til madpakken – og resten af pakken holder sig stadig lækker og frisk til det sidste.

 

Organic Galettes spelt – riskager uden ris!
Udklip6

Generelt er jeg ikke så vild med ris kager, og spiser dem normalt kun hvis jeg er direkte sulten. MEN med lidt større fokus og opfindsomhed har jeg faktisk fundet stor fornøjelse i disse. De er super sunde, fremstillet af ren fuldkornsspelt og ingen salt. Et proteinindhold på 12 g og kostfibre på 9,4 g. pr. 100 g er jo attraktivt og serveret med ost, peanutbutter eller humus er de et virkeligt lækkert og mættende mellemmåltid, som bestemt har fundet vej til mit spisekammer!

Udklip4 Jeg kan altså ikke dy mig for at nævne, at jeg også er faldet over Madame Butterflys Riskager med chokolade og kokosmel, og dem krævede det bestemt ingen opfindsomhed at få til at shine – de smagte intet mindre end fantastisk og var det rene slik – og stadig med et højt indhold af fuldkornsspelt og med et meget begrænset kalorieindhold, er de helt klart mine favoritter!

Madame Butterfly har et meget større sortiment end jeg anede, og jeg har efterfølgende smagt flere af deres produkter – til stor fornøjelse. Særligt speltkernerne er jeg blevet rigtig glad for. De er et super alternativ til ris og man kan lave den skønneste risotto af de lækre kerner, det er blevet et stort hit hjemme hos mig.
Hvis jeg skal hælde en smule malurt i bægeret er det navnet på knækbrødet. Organic Crisp Bread wholegrain vil jeg aldrig kunne huske, hvis jeg skal fortælle nogen om det, så jeg kunne godt tænke mig et mere mundret navn.

Du kan se hele sortimentet fra Madame Butterfly her

Speak Your Mind

*