Luksus færdigretter

Kan man virkelig købe færdige gourmetretter – lige til at varme – og som også smager af ’gourmet’?

fotox2Det enkelte svar er JA, og nu har jeg faktisk også smagt dem.

Jeg har både hørt og læst om Halkær Ådal Økologisk, men den anden dag faldt jeg også over produkterne i Salling Super, og så måtte jeg prøve…!

Halkær Ådal Økologisk er etableret af den tidligere forpagter af Halkær Kro og lokale økologiske bønder med grise, okse/kalv, kylling, ænder og krondyr. Fælles for dem alle er, at de sætter smag og dyrevelfærd i højsæde. Fremstillingen er nænsom og respekt for de gode råvarer. Inspirationen er blandt andet egnens urter, samt det klassiske landbokøkken med direkte adgang til friske råvarer fra stald, mark og have. Enkelhed i retternes sammensætning med gennemskuelige råvarer, gør også produkterne let tilgængelige for allergikere.

Jeg prøvede Halkær Hak, som er farsbrød af Limousine, i tomatsauce med ramsløg – serverede den med fuldkornspasta og dampet spinat med cherrytomater og champignon, samt Limousinegryde, som er kød og grøntsager i dejlig krydret sovs. Limousinegryden serverede jeg med rodfrugtemos og ovnbagte tomater.

luksusfærdigret

Halkær Ådal Økologisk sælger meget mere en gourmetfærdigretter – prøv at se deres hjemmeside og webshop. De er ikke billige, men rigtig lækre VELBEKOMME!

 

Skriv kommentar

*