Tid til klementiner

klementiner2Julen nærmer sig i hastig tempo, og så er det igen tid til masser af citrusfrugter i butikkerne – jeg elsker dem!! Oftest køber vi dem i disse her røde net, der til tider nærmest kan skære fingrene af, inden man får åbnet…! Derfor faldt jeg også pladask for en bakke klementiner med blade, som oven i købet var i en træ-lignende bakke, da jeg så den i SuperBrugsen. I butikken stod denne bakke ved siden af en anden bakke med klementiner, som også må regnes for at være et luksusprodukt sammenlignet med klementiner i net.

Jeg købte begge produkter for at sammenligne.

Produkt 1: Klementiner fra den spanske region Castellón af Narvill, sort ikke oplyst, 900 g, 12 stk. til 20 kr. pr. bakke. Smag: sød, meget saftige og uden kerner

Produkt 2: Klementiner med blade fra Spanien, sort: Mioro, 1000 g, 15 stk. til 28 kr. pr. bakke. Smag: sød, meget saftig og uden kerner.

Til sammenligning købte jeg den anden dag et net med klementiner til 10 kr. – de er også spanske, 750 g, 9 stk. men ellers meget uens i størrelsen. Smagen god og saftig.

Jeg syntes, helt klart produkt 2 er de sejeste – måske fordi de næsten giver mig fornemmelsen af selv at have plukket dem….! Jeg køber også altid tomater på stilk :-) !

Hvilke klementiner køber du??

klementiner

 

Skriv kommentar

*