Tester øko-makeup fra Rawmakeup.dk

rawmakeuo.dk

Jeg har fået tilsendt en pakke med økologiake produkter, heriblandt Biosolis solcreme og benecos produkter fra makeup butikken Rawmakeup. Er rigtig spændt på hvad produkterne kan – især fordi de er MEGET prisvenlige, så derfor er det nærliggende at tænke om pris og kvalitet altid hænger sammen?

Jeg har længe været nysgerrig efter netop Benecos mærket, da det er økologisk og som skrevet – billigt – til sammenligning koster en mineralpudder fra Youngblood 350,00 kr. og en tilsvarende mineralpudder fra benecos kun 89,00 kr. Det er virkelig en kæmpe prisforskel, og da jeg lige nu bruger og er glad for Youngblood (undtagen prisen), så var jeg spændt på om benecos kan matche dem. Indtil nu har jeg kun prøvet en volume mascara fra Benecos til 89,00 kr., som jeg faldt over i Magasin og har været nogenlunde tilfreds, men ikke overvældende. Desuden er det ikke hver dag jeg kommer i Magasin og derfor er det langt lettere at købe det på nettet – og det er bare så hyggeligt at få pakker med posten – men det kræver altså at man ved lidt om de mærker man bestiller.

Nu har jeg til gengæld fået mulighed for at teste nedenstående produkter fra benecos og Biosolis. Først og fremmest er jeg glad for tanken om at produkterne er økologiske – jeg er blevet endnu mere opmærksom på hvad jeg propper på kroppen efter jeg er blevet gravid, uden at blive hysterisk med det. Som billedet fra Rawmakeup.dk herunder understreger, så er der ikke parfume, parabener eller anden farlig kemi i f.eks. dagcremen fra Benecos. – Og til 59,00 virker det næsten utroligt. Til gengæld lover det mig heller ikke 10 år yngre – bare masser af fugt, og det er måske egentlig okay.  :)

rawmakeup

Anmeldelser:

benecos Økologisk Maximum Length Mascara til 89,00 kr. kan jeg godt anbefale, den er noget bedre end volume mascare, som jeg tidligere havde testet, da den er nem at påføre og giver fin længde. Og ingen parfumeduft, tak.

benecos Økologisk Day-Cream til sølle 59,00 kr. fungerer rigtigt fint – jeg synes ikke den giver mig den der luksus-wauv-oplevelse, som andre mærker har gjort – men om det er fordi prisen er så lav, tjaaa….det kan jeg godt blive i tvivl om – for den giver fin fugt, og jeg tror jeg vil have den i min træningstaske fremover. Designet er lidt vildt i farverne, og signalerer måske ikke ligefrem at det er økologisk  – så der er jeg nok mere til det afdæmpede ala Jurlique eller Tromborg.

benecos Natural Mineral Powder glædede jeg mig meget til at teste… Men den er ikke helt så brugervenlig som min ynglings fra Youngblood, men nu har jeg heller ikke brugt den lige så meget her i den stegende hede – så den får helt sikkert chancen igen i det koldere efterår, nuancen passer nemlig fint. Jeg synes ikke den føles helt så “let” på huden, men den gør min hud mattere og holder også fint, så alt i alt et godt produkt til prisen.

benecos Økologisk Concealer holder fint og er nem at påføre med aplikatoren og ikke mindst hygiejnisk – Jeg skulle nok have haft en lysere nuance, men lige i denne måned passer den min ellers blege hudtone.

benecos Neglelak –i farven Urban Grey er som mærket skriver “fri for toulene og camphor og indeholder ingen phthalater eller formaldehyd”, hvilket lyder rigtig godt. Farven var jeg ikke så vild med, men holdbarheden er ok, selvom jeg nok lige vil give den to lag! Til prisen er den okay og det er klart dét at der er skåret ned på giftstofferne, der giver denne neglelak et plus i bogen.

Biosolis økologisk solcreme – faktor 15  er økocertificeret, uden parabener, syntetiske eller kunstige ingredienser og er ikke testet på dyr. Jeg kunne godt have brugt den i en højere solfaktor end 15, både fordi jeg har hørt at man skal passe ekstra på sin hud, når man er gravid (så jeg render rundt med Vichys faktor 50 – til børn :) ) men da jeg både har været sydpå og sommeren i DK også har været god og forberedt min lyse hud, så er et tykt lag faktor 15 måske ok. I hvert fald læste jeg på Astma og Allergiforbundets Facebook, at et tykt lag faktor 15, er bedre end et tyndt lag med en langt højere faktor. Jeg har testet den nu og er tilfreds med både konsistensen og den milde lugt  – til gengæld synes jeg at den farver huden lidt for hvid, og der går et stykke tid før det forsvinder MEN man kan da se, hvor man er kommet til! Solcremen fra Biosolis er lige nu nedsat med 30 %.

Jeg vil som skrevet anbefale den økologiske max length mascara, concealer og dagcreme – disse tre tror jeg bestemt jeg vil købe igen- Om ikke andet, er det et lækkert billigere alternativ at have liggende i sin trænings – eller rejsetaske, så man ikke altid skal slæbe sit make-up rundt. Jeg har længe været fan af MAC og Youngblood, da de bare holder rigtig godt. Men dette er bestemt et alternativ der er værd at afprøve! Og glem nu ikke at det er økologisk og uden parfume og parabener, – hvor mange make-up-mærker kan lige prale af det?

benecos mascara

Find selv Biosolis solcreme, benecos produkter samt andre naturlige/økologiske mærker fra makeup butikken Rawmakeup.

Comments

  1. Tusind tak for testen – jeg tror bestemt efter at have læst dette at nogle af produkterne skal have en chance :)

    God sommer :)

Trackbacks

  1. […] Opdatering! Læs hele anmeldensen på Consumer-lab.dk […]

Speak Your Mind

*