Frisklavet til mig…

statoil smoothie

– Står der på dén smoothie, som jeg i går købte på Statoil. Og jeg synes faktisk at det fortjener et indlæg. Både fordi den var frisklavet – og blendet i butikken og fordi den smagte godt. Desuden synes jeg, at de har godt greb omkring deres markedsføring, denne kampagne rammer i hvert fald mig og sikkert også flere andre forbrugere, der har savnet nogle friskere alternativer på servicestationer.

Jeg vil også gerne indrømme at jeg har savnet en smoothie -og juicebar i Holstebro. Og selvom Statoil ikke kan erstatte dette savn helt, ja, så må jeg jo rose dem for at være de første i byen (sad but true) til at tilbyde en frisklavet smoothie på rigtig frugt samt friskpresset juice.   Jeg ved ikke om jeg er overrasket, men måske er det ikke ligefrem en servicestation, som man forventer skal servere lækre og alternative måltider på farten! Og jeg kan lide det, for selvom normalprisen på 29,- kr. ville være en helt fair pris, ja så er det i denne uge til halv pris på de stationer der skilter med det  – 14,50 kr. for en smoothie…WIN.

Udover at tilbyde de frisklavede iskaffe, smoothies og juicer, så tilbyder stationen også stenovnspizza og sandwich med masser af frisk salat. De er endnu ikke afprøvet, men efter billederne at dømme, så får jeg helt lyst til at prøve. Og det er ellers ikke fordi at jeg sætter tænderne i “tank-retter” særlig ofte. Som i aldrig. Men dette skal have chancen, især når man endelige bevæger sig væk fra den franske hotdog med en halv liter cola-tilbuddet. Hurra for det! Statoil Holstebro har desuden indrettet et hjørne af butikken som en lille café, stilrent og enkelt design, så hvis man ikke er on the go, så kan man sidde der.

smoothie i anlægget

Jeg valgte dog at tage min mango/ananas-smoothie med ud i solen – nærmere bestemt anlægget hvor jeg nød den med udsigt til ænderne. Dette billede har jeg også delt på Instagram.

 

Speak Your Mind

*