Min KeepCup er en keeper!

Jeg har også fået lov at teste en KeepCup! Min er i fine pastelfarver og størrelse medium og har haft fast plads i min skoletaske lige siden jeg fik den. Jeg drikker nemlig ret meget kaffe i vores lille hyggelige café på studiet, og indtil jeg fik min KeepCup, drak jeg kaffen af skumgummikopper. Den slags skal der 32 af til at lave én KeepCup, så mit mål er selvfølgelig at nå op på at bruge den mindst 33 gange! Hvis jeg kender mig selv og mine studievenner ret, så skal det mål nok blive nået i løbet af næste semester.

keepcup2

Ligesom Mia har jeg også haft koppen med på en rigtig café med stor succes. Planen var en gåtur i Assistens Kirkegård med en veninde, så jeg snuppede koppen med i tasken med den tanke, at vi nok ville blive kaffetørstige. Det var intet problem for baristaen at fikse lidt latte-art i min KeepCup, hvilket jeg synes er virkelig sejt. Den slags imødekommenhed er jeg vild med, for så er det en leg at skåne miljøet for dumme engangskopper.

keepcup1

Koppen fungerer upåklageligt, den er let og kan nemt tages med. Mange lægger mærke til den og spørger, hvad det er, hvilket er en perfekt anledning til at sige lidt om overforbrug og spild – lige noget for mig, altså. Hvis den var en termokop, ville den være helt perfekt – men min lille fine studiecafé er nok glad for, at jeg ikke er begyndt at have kaffe med hjemmefra…

Hvis du er lun på en kop, så oplyser Chokolade Compagniet nærmeste forhandler på chokoladecom.com/velkommen

Jeg kan afsløre, at jeg har set dem hos ismanden i Stefansgade!

Speak Your Mind

*