KeepCup holder tæt, koldt og varmt

consumerlab_kopi

KeepCups er genanvendelige to-go-kopper er miljøvenlige og fremstillet af BPA-fri og giftfri plast. Det er sød musik i mine ører for en miljø- og sundhedsentusiast som mig. Du kan få mange forskellige varianter – se her.

Jeg har testen koppen med henholdsvis kold og varm væske – nærmere betegnet med iced chocolate og varm kakao. Begge dele var et hit – i hvert fald holder koppen væsken henholdsvis kold og varm, og du kan sagtens transportere væsken rundt uden at spilde takket være låget, der holder tæt. Koppen har kun været en tur ude i min gård, men den har bestemt potentiale til en tur på stranden. Du kan i øvrigt finde opskriften på min sunde iced chokolate nederst i indlægget.

Hensigten er, at danskerne skal tage koppen med på farten og bruge den med god og ren samvittighed, når det står på to-go drikkevarer. KeepCup er barista standard, og en trænet barista kan således sagtens lave to-go kaffe i kopperne. Idéen er god, men jeg tror, der kommer til at gå lang tid, før det er et koncept, der for alvor går igennem. Efter min opfattelse af to-go kaffe et særligt hit hos travle folk med tynde messenger tasker, som ikke har plads til hverken madpakke eller KeepCup.

Men altså – med tiden kan det sagtens være, at KeepCups bliver et hit, hvilket jo vil perfekt for både miljø og sundhed. Der er stort potentiale i dem, hvis kaffebarer som for eksempel Baresso sælger kaffen billigere, hvis man selv har sin kop med. Så bliver det både sundere, renere og billigere – og det er da et hit for enhver! Men det er klart, at KeepCuppen er mest møntet på de mennesker, der har et vanligt forbrug af to-go drikkevarer – én som jeg, der højst drikker en (spontan) to-go kaffe én gang i kvartalet, vil nok aldrig komme til at få glæde af koppen i dén henseende. Men så er det heldigt, at den er god til picnickurven!

Og nu:
Opskriften på sund iced chocolate til én person

iced_chocolate_missfirelake kopi

Du skal bruge: 6-8 isterninger, et halv glas mælk (hvor glasset er dét, du vil bruge til din iced chocolate), 1 tsk raw chokoladepulver og 1 måleske stevia (naturligt sødemiddel).

Sådan gør du: Blend først mælk og isterninger. Tilsæt derefter raw chokoladepulver og stevia. Blend ca. 20-30 sekunder og servér!

Trackbacks

  1. sohoearn siger:

    sohoearn

    KeepCup holder tæt, koldt og varmt

Speak Your Mind

*