Smagsbomber med påske på

Påske rimer på fridage, karse på vat i vindueskarmen, gækkebreve, forårsblomster, hjemmelavet karrysild med æg og chokolade (med eller uden påskekyllinger). Sådan har jeg det i hvert fald. I anledning af højtiden er de danske chokoladeentusiaster Simply Chocolate trukket i den gule trøje, har kreeret lækkerbiskener og iklædt emballagen en solskinsgul farve.

Jeg kender primært mærket for deres sjove og finurlige tekster på chokoladeæskerne – det gør en ordtosse som mig gennemglad. Jeg er især fan af deres påske-edition med teksten ’MORE YUMMY.LESS BUNNY,’ ligesom jeg har et svagt punkt for flødebollerne ’The cream team.’

Nydelseseksplosioner med nougat
Intet gør én i så godt humør som chokolade, så jeg var jublende lykkelig over at prøvesmage Simply Chocolates ’Dusty Easter,’ som er blød nougat overtrukket med lys chokolade og vendt i lakrids- og kakaopulver. Enkelte ingredienser – smaddergod smagssammensætning. De er dejligt søde i smagen og passer derfor perfekt til en god kop kaffe. Ægte nydelseseksplosioner!

Hvis du også har lyst til lidt påskechokoladekræs tilsat skræddersyede ord, finder du Simply Chocolate hos Illum eller Magasin.

PS: Simply Chocolaty har fundet på en sukkersød påskeidé. De pakker en hvilken som helst gave (dog i størrelsen 10 x 4 cm) ind i et chokoladepåskeæg. Det må være den bedste kærlighedskrammer til en chokolade-lover. Se mere her

Speak Your Mind

*