En the-anmeldelse af Pukka fra en kaffepige

pukkathe2

Lad mig starte med en indrømmelse. Jeg er ikke ”the tea kind of girl”. Jeg er en kaffepige, og jeg drikker kun the når jeg har ondt i maven, er på vej at blive forkølet eller det er rigtigt koldt udenfor. Det betyder også, at jeg ikke er så indsat i the-markedet. Men Pukka, det kender jeg. Pukka er, præcis som for eksempel Kusmi, et af de brand som jeg har et billede af har høj kvalitet. Det er noget med designen på pakken, med det økologiske og ikke mindst, noget med prisen. For når the er dyrt, burde det altså være ekstra godt.

Med andre ord var mine forventninger ret høje, når jeg modtog pakken med fire forskellige smager the. Armonise, vanilla chai, peppermint & licorice og relax stod det på de forskellige pakker, og jeg startede ud med en vanilla chai. Jeg behøvede ikke drikke meget af den første kop, for at opdage at vanilla chai ikke lige er mig. Desværre var ikke nogen af de andre smager heller lige mig. Så jeg gav pakken væk til et bofællesskab jeg kender, hvor de ikke er så kræsne.

pukkathe1

Jeg er mest til grønt frugt-the, og måske er det derfor jeg ikke er så vild med Pukka. Er man vild med… lad os kalde det ”orientalske smager”, burde Pukka være en hit – ikke mindst for at det pynter fint i hylden. Det er desuden praktisk, for man nemt kan ha en pose med i sin taske. Hver lille pose kommer nemlig i sin egen emballage. Det er flot, og det føles eksklusivt, men samtidigt kan jeg ikke lade være med at tænke at det er lidt dobbeltmoralsk af en the som er økologisk, at bruge så meget papiremballage.

Hvis du er til de varme orientalske smage, kan du finde Pukka ved Økoshoppen.

Speak Your Mind

*