Test af Pukka the for Økoshoppen.dk

Jeg har været så heldig at få mulighed for at teste lækker Pukka the fra Økoshoppen.dk

Og lad mig starte med at sige at det passede mig særdeles godt med det kolde vejr vi har for tiden! Æv, jeg syntes det er koldt, så passer en dejlig varm kop the bare lige ind, specielt fordi jeg også en af dem (måske en af de få?) der ikke drikker kaffe, så skal jeg have noget at varme mig på er det tit en kop the.

Jeg kendte godt Pukka the i forvejen, men det gjorde bestemt ikke noget, for så vidste jeg også i forvejen at det er nogle meget lækre produkter.

Og at det er økologisk varmer bare mit hjerte endnu mere, lige noget for mig og min lille familie, hvor vi forsøger at handle mest muligt med økologi i tankerne.

Jeg fik en lille pilfinger til at hjælpe med at åbne pakken, det syntes hun var skønt, tror specielt det var de lækre farver der gjorde udslaget, og for mig er det også vigtigt, ikke lige så vigtigt som smagen, men tæt på.

Det er da bare lækkert at have noget smukt i køkkenskabet også!?

IMG_3526

IMG_3530

Jeg fik følgende 4 varianter til test:

Harmonise – Organic rose, sweet vanilla & chamomile tea (Balancing for women)

Relax – Organic chamomile, fennel & marshmallow root tea (To calm & soothe)

Vanilla Chai – Organic caffeine-free harbal tea lightly sweetened with cinnamon & cardamom

Peppermint & Licorice (Deliciously refreshing organic herbal tea)

IMG_3563

Min favorit er bestemt Relax, men jeg har også altid haft en svaghed for kamille the! Så dejligt mildt og alligevel lækkert.

Derefter kommer Peppermint og Licorice, her nok pga. min svaghed for lakrids.

Denne the kan også anbefales at drikke kold med en skive citron i, det smager virkelig lækkert og vil være skønt når det engang bliver lidt varmere i vejret end nu.

Så indtil da, drik den endelig varmt, det var et tilfælde at min kop stod for længe og jeg glemte den og tog en tår af den kolde the. Det smagte overraskende lækkert og så måtte jeg jo lige prøve lidt mere af det.

IMG_3575 IMG_3577

Pukka the er af god kvalitet, så du kan sagtens lave en hel kande the på et enkelt brev eller genbruge det flere gange, hvis du laver en kop ad gangen, det syntes jeg også spiller ind i en vurdering af the, da der altså godt kan blive drukket en del kopper the en weekend dag hjemme hos os. Derfor laver jeg som regel altid en kande, og her er et brev alt rigeligt, hvor jeg ved andre the varianter har oplevet at skulle bruge to the breve til en kop.

Se meget mere på økoshoppen.dk – Som udover lækker the også har mange mange andre lækre økologiske produkter til dig og dem du holder af.

Speak Your Mind

*