Økologisk chokoladekærlighed ♡

Byens bedste chokoladespiser – den titel kunne jeg sagtens få! Chokolade er nemlig ren nydelse, og det er altså indiskutabelt. Senest er jeg for alvor blevet fristet af de farvefine øko-chokolader fra Chocolate and Love. Både indpakningen og indholdet lokker nemlig.

Jeg har fået lov til at prøvesmage tre af kvalitetschokoladerne, og jeg er især begejstret for den cremede, mørke choko-kaffeballade Coffee Affair og mælkechokoladen Crushed Diamonds med små, knasende kakaonibs og 55 % Fair Trade-kakao. Man kan virkelig smage, at det er en chokolade ud over det sædvanlige. Salt og chokolade er ny i min smagsverden, og jeg er umiddelbart ikke helt til kombinationen, selvom Sweet Sea-varianten også indeholder sød og lækker karamel-crunch.

Chocolate and Love opfylder alle mine ønsker til en god chokolade og mere til:
– Ingredienserne er økologiske.
– Råvarer som sukker, kakao, vanilje og kaffe kommer fra Fairtrade-bønder = chokolade og næstekærlighed i én bid!
– For hver 10. chokoladeplade, der laves, planter Chocolate and Love et træ, derfor: “You eat, we plant.” Det giver ekstragod smag i munden!

Så trænger du til en chokoladefyldig selvforkælelse, skal du altså smage Chocolate and Love. Der er garanti for chokolade-satisfaction.

Chokoladesulten? Find mere chokoladeglæde på Chocolate and Loves Facebook-side her, eller køb chokoladen hos bl.a. Rod i Jægersborggade, Mad & Vin i Magasin, Camilla Plum i Helsinge eller online hos helsemarie.dk.

Speak Your Mind

*