Kom lad os forlænge sommeren!

Yay morgenfruer! Elsker morgenfruer, så jeg blev ret glad da jeg så at produkterne fra Fryd Dig er lavet med blandt andet økologiske morgenfruer. Sammen med den økologiske rapsolie giver morgenfruerne olierne en lækker gul farve og en mild duft (dufter overraskende godt!), der straks leder tankerne hen på sommer, sol og sommerhus.

Kropsolien er ret multianvendelig og kan bruges til alt fra make-up fjerner til barbering og hårkur. Udover naturligvis at være en god kropsolie. Jeg har også brugt den i badevandet til ungerne, og det har været et kæmpe hit!

Saltskrub’en kan nok kun bruges til det formål at skrubbe hist og her. Tilgengæld gør den det godt.

De små morgenfrueblade og -frø der er tilsat gør produkterne meget autentiske. Ligeså gør den lille rustikke træske der følger med til at skovle saltskrub op.

Emballagerne signalerer ikke hverken luksus eller økologi. Det springer ikke ligefrem i øjnene at det er lækre, danske, økologiske råvarer der er anvendt. Men på den anden side lover emballagerne så heller ikke noget, de ikke kan holde. Tværtimod. Under promise – over deliver.

Jeg blev positivt overrasket. Det er nogle fine produkter jeg gerne vil tage med mig i sommerhus.

Fryd Dig (webshop)

Trackbacks

  1. […] Læs med hvis du har lyst. […]

Speak Your Mind

*