Et anderledes kaffetip: coffeeandwifi.dk

Kender I hjemmesiden der hedder coffeeandwifi.dk? Det er en side der viser caféer rundt omkring i Danmark hvor man kan finde gratis wifi. Jeg brugte den ganske meget sidste forår, da jeg havde brug for at finde et andet stedet end hjemme eller biblioteket at sidde og arbejde. Det er brugerne selv der opdaterer siden, og skriver små anmeldelser af de forskellige caféer. Hvis jeg husker korrekt, er det faktisk mig der skrevet tre af caféerne i København på.

Et lille tip, nu når efteråret, skolesemester og alt muligt andet starter. Og – vel bemærke – et tip som ikke kun gælder for dem i København, da der er mange byer i Danmark på kortet. Eller hvad siger I til ‘coffee and wifi’ i fx. Slagelse, Kolding og Herning? Jeg giver i hvert fald siden ‘two thumbs up’.

 

– Linn Katarina / Frk. Kræsen

Speak Your Mind

*