Test af “Tidtildig.nu” – finder frisørsalon nær dig

Jeg skal klippes…NU!

Sådan har de fleste af os det ind imellem, – pludselig kan det ikke vente bare én dag mere, og man har ikke fået bestilt tid hos frisøren. I sommers var jeg i København en hel uge, og jeg gik forgæves hos mange frisører, der ikke havde tid til at klippe mine spidser eller også var de bare var for dyre. Der gik jeg og tænkte; hvorfor er der ikke en app, der kan vise mig nærmeste frisør, tider og priser? Men for kort tid siden opdagede jeg så, at app’en faktisk findes.

Tidtildig.nu er en hjemmeside og app, der hurtigt viser frem til den nærmeste frisør eller kosmetolog. Mange har, inklusiv mig selv, en fast frisør og er lidt bange for at overlade lokkerne til andre. Men har man brug for en akut studsning kan app’en finde en salon lige i nærheden. Man vælger køn, postnummer og man desuden vælge minimum og maksimumspris for den behandling man ønsker, så man selv kan styre prisen  -ret smart!

 

En anden tesperson skriver; “Det er muligt at booke tid direkte via siden, hvor man samtidig kan vælge ekstra ydelser, hvis man eksempelvis gerne vil have rettet bryn. Man kan også oprette favoritter.” Kilde: elektronista.dk

Tip os endelig med nye, gode apps, der gør hverdagen som forbruger lettere!

 

 

Speak Your Mind

*