Test af “For Resten” applikation

Min kollega Ane har gjort mig opmærksom på en ret sej mobilapp, der hjælper med at bruge dét, man lige har i køleskabet – både for at fremme kreativiteten, men også med henblik på at forhindre madspild. Jeg må indrømme, at jeg var rimelig skeptisk, for der findes altså ret mange applikationer på markedet, der har til formål at hjælpe med opskrifter og madplaner. Men den her er egentlig ret sej, især fordi det visuelle udtryk er virkelig lækkert og så er den simpel: Vælg din rest, ryst mobilen og vupti – flere forslag til lette retter.   Kategorierne er inddelt efter hovedgrupper af fødevarer som for eksempel mejeriprodukter, grøntsager, kød og fisk. »Det er ikke opskrifter, der fortæller detaljeret, hvordan retterne skal laves. (…) Det er meningen, at man skal kunne bruge det, man har lige nu og her i stedet for at skulle købe en masse ingredienser ind, som skaber flere rester«, siger Karen Hertz Larsen til Politiken.dk. App’ens brugere opfordres desuden til at sende egne rest-opskrifter ind, så der er flere muligheder, når man skal have brugt det sidste kød eller tomater.

Jeg testede app’en med hytteost, som pt. af én af de få ting, der ligger i mit køleskab og jeg fik en nem ret med pesto, løg og pasta frem! Det er brugervenligt, idet beskrivelserne af fremgangsmåderne er meget korte og de indeholder ikke præcise mål for, hvor mange ingredienser, der skal bruges.  – Hvilket jeg personligt godt kan lide.

Testresultat: App’en er godkendt til formålet og det er hermed videregivet.

Er du selv blevet nysgerrig? Download app’en eller læs mere om madspild og konceptet bag her.

Har du et godt tip til en applikation, der bare gør livet som forbruger lidt lettere? Så send mig gerne en mail på helle.heiselberg@i-factor.dk

Kilder:
go.tv2.dk
Politiken.dk
Tænk.dk

Speak Your Mind

*